Mijn naam is Peter Dijkstra. Ik ben opgeleid op HBO+ niveau. Ik heb de opleiding HBO maatschappelijk werk gedaan, de VSID (specialisatie gehandicaptenzorg), een opleiding voor casemanagement en de opleiding Haptonomie.

Ik ben onder andere werkzaam geweest bij sociale diensten, de SPD (nu MEE) en verschillende indicatieorganen (het LCIG, RIO en het CIZ). Ik heb in de loop van de jaren steeds meer de behoefte gekregen het werken met mensen op een geheel eigen wijze te willen gaan doen. Hierdoor had ik meer het gevoel aan te kunnen sluiten bij de mensen om wie het gaat. Dit heeft geresulteerd in het ontstaan van mijn praktijk in 2006. Ik werk naar volle tevredenheid met allerlei mensen in zeer verschillende situaties. Als begeleider kom ik veelal aan huis.

Het samenwerken met anderen vind ik zeer belangrijk, zowel in de directe omgeving van jou als klant, maar ook samen met andere instellingen en zelfstandigen. Om die reden ben ik dan ook o.a. aangesloten bij de maatschap Zorg Aan Zet Noord (een multidisciplinair samenwerkingsverband op het gebied van begeleiding, ondersteuning en behandeling).